V zvezi razbremenitve parkirišča v Tolminskih koritih in ceste  skozi naselje Zatolmin in naprej v  vas Zadlaz – Čadrg se je v tem mesecu uredilo parkirišče na Štrklepcah. To parkirišče je bistveno večje kot v Tolminskih Koritih. Do Korit bo ob vikendih in med glavno sezono organiziran brezplačen javni prevoz z dostavnimi vozili. Ta lokacija bo služila tudi kot izhodiščna točka za javne prevoze do planine Polog oz. v dolino Tolminke. Parkirišče ponuja približno 90 mest za avtomobile, okoli 10 za avtodome in 3 za avtobuse.

Investitor del je javni zavod Turizem doline Soče in Občina Tolmin, izvajalec gradbenih del je bil Aleš Zuza s.p. iz Tomina. V času gradnje smo na našem podjetju izvajali vse potrebne geodetske meritve kot je označitev parcelnih mej, zakoličba in izračun m3 izkopanega in nasutega materiala v času izvedbe.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja