KJE SMO

Geodetsko podjetje GEOKONFIN d.o.o. izpolnjuje vse pogoje za opravljanje geodetske dejavnosti ZGeoD-1 (Uradni list RS številka 77/2010). Naša pooblaščena inženirja Tine Zidarič in Jorma Manfreda sta vpisana v imenik pooblaščenih inženirjev in kot člana Inženirske zbornice Slovenije (IZS) s podpisom in žigom jamčita, da je storitev opravljena v skladu s predpisi, standardi in pravili geodetske stroke. Cenjene stranke opozarjamo, da zaradi narave dela nismo vedno prisotni v pisarni zato vas prosimo, da nas v tem primeru pokličete na mobilni telefon ali se povežete z nami preko elektronske pošte. Hvala za razumevanje.

Geokonfin geodetske storitve d.o.o. sedež podjetja Tolmin

  • Trg maršala Tita 7, 5220 Tolmin
  • TEL 05 996 71 13 oziroma Borut, 041 448 808 ali Tine, 031 878 423
  • info@geokonfin.si

Kontaktni obrazec

Vaša vprašanja lahko posredujete prek spodnjega kontaktnega obrazca. Izpolnite zahtevane podatke in jih pošljite s klikom na gumb Pošlji sporočilo. Potrudili se bomo, da boste v čim krajšem času dobili iskane odgovore.

Pošljite sporočilo podjetju Geokonfin geodetske storitve d.o.o.

CAPTCHA
Opomba: Vsa polja označena z zvezdico (*) so obvezna !
Please wait...

Skype svetovanja

Enostavno in hitro, takojšna pomoč strankam!
Za termin svetovanja se lahko naročite tudi preko storitve Skype, VoIP omrežja katero omogoča medsebojno komuniciranje med uporabniki brezplačno. Če nismo na terenu nudimo uporabnikom svetovanja preko SkyPe med rednim delovnim časom, glede na zasedenost v pisarni običajno med 08:00 in 14:00 uro. Ko boste uporabljali Skype ne pozabite vključiti mikrofona in zvočnikov na vašem računalniku. Med vaše SkyPe stike nas lahko dodate tudi s klikom na Skype ikono skrajno desno spodaj.

Skype