10 Okt 2020
sobota, 10 oktobra, 2020

Ureditev osrednjega vaškega trga v naselju Volarje – geodetske meritve

sobota, 10 oktobra, 2020

Središče vasi Volarje bo v kratkem imelo novo podobo. Investitor Krajevna skupnost Volarje je v središču vasi pričelo z ureditvijo javne površine kot osrednji vaški trg. Osrednja pohodna površina bo tlakovana, v manjšem delu se bodo uredijo zelenice. Poleg novih podpornih zidov  bodo še tri nova parkirna mesta in uredilo se bo obstoječe avtobusno postajališče in ekološki otok. Gradbena dela izvaja podjetje Mlakarč d.o.o. iz Volarij, celoten projekt za izvedbo pa je izdelalo podjetje M Servis Manfreda Lidija s.p. iz Tolmina.

Za potrebe projektiranja je naše podjetje izdelalo geodetski načrt obstoječega stanja, v zvezi izgradnje pa smo na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja izvedli uradno zakoličbo celotne infrastrukture.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja