01 Maj 2019
sreda, 1 maja, 2019

Ureditev avtobusnih postajališč v Občini Bovec – geodetske meritve

sreda, 1 maja, 2019

Na več lokacijah regionalne ceste na relaciji Kobarid – Predel trenutno poteka izgradnja več avtobusnih postajališč. Do sedaj za varno ustavljanje avtobusov na voziščih, vstopanje in izstopanje potnikov iz vozil ni bilo poskrbljeno. Ob vozišču se bodo uredila vstopna in izstopna mesta na dveh lokacijah v naselju zgornja Žaga, Srpenici in Logu pod Mangartom ter v naselju Log Čezsoški. Investitor projekta je Občina Bovec, izvajalci del podjetje Esotech d.o.o. iz Velenja v sodelovanju z podjetjem Konec d.o.o. iz Volč.

V sklopu izvajanja del smo na podlagi projekta za izvedbo izvedli uradno zakoličenje vseh postajališč. Za potrebe pridobitve uporabnega dovoljenja bomo po končanih delih izvedli še geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja