01 Sep 2017
petek, 1 septembra, 2017

Nov viseči most pri Likarci v naselju Idrija – zakoličba

petek, 1 septembra, 2017

Občina Idrija je v mesecu avgustu 2017 na podlagi javnega naročila izbrala izvajalca novega visečega mostu v naselju Idrija. Nov jeklen viseči most, ki bo posnemal videz tradicionalnih visečih mostov čez Idrijco, bo namenjen pešcem in kolesarjem bo gradilo podjetje SGP Zidgrad Idrija d.d.. Ob stadionu je v drugi fazi predvidena tudi izgradnja parkirišča za 20 parkirnih mest za osebna vozila ter dve mesti za turistične avtobuse, celoten projekt pa bo omogočal zaprtje območja Mejce za osebna vozila

Na podlagi pridobljenega gradbenega dovoljenja za gradnjo smo na našem podjetju izvedli uradno zakoličbo mostu. Po končani delih sledi še geodetski načrt novega stanja za potrebe izdelave projekta izvedenih del.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja