23 Maj 2020
sobota, 23 maja, 2020

Kmetijska zadruga Tolmin odprla novo trgovino – geodetske meritve

sobota, 23 maja, 2020

Kmetijska Zadruga Tolmin  je v industrijski coni Poljubinj odprla sodobno trgovino z pestro ponudbo. Na prostoru kjer se je odvijal kmetijski sejem so v celoti prenovili dve gospodarski enoti in postavil se je pokrit šotor, ki bo služil prodaji gradbenega materiala. Obsežna ponudba gradbenega, elektro, vodovodnega, vijačnega in pleskarskega materiala, čistila za dom, zaščitne obleke in obutev, peči in material za ogrevanje je investitor popestril tudi ponudbo gradbene mehanizacije. Omogočeno je zadostno število parkirnih mest in varen dostop dostavnih vozil do skladiščnih prostorov.

V času gradnje smo na našem podjetju izvajali vse potrebne geodetske meritve kot so urejanja parcelnih mej, geodetski načrt za projektiranje in zakoličbo zunanjega šotora. Po končanih delih smo izvedli še  evidentiranje stavb v uradne evidence in geodetski načrt novega stanja za potrebe izdelave projekta izvedenih del ter uporabnega dovoljenja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja