28 Nov 2019
četrtek, 28 novembra, 2019

Izgradnja novega vrtca v Spodnji Idriji – geodetske meritve

četrtek, 28 novembra, 2019

Izvajalci gradbeno-obrtniških del, družba Kolektor Koling in SGP Zidgrad bodo na stari lokaciji v naselju Spodnja Idrija zgradili moderni, nizkoenergetski vrtec za cca. 140 otrok. Uredile se bodo pripadajoče zunanje zelene površine ter prostorom za igro in notranjo opremo. Poleg tega se bo v celoti rekonstruirala ulica med vrtcem in stanovanjskimi bloki. Izvedla se bo pripadajoča infrastruktura ter parkirišča ob športnem igrišču, med vrtcem in šolo pa bodo izvajalci oblikovali vhodno ploščad.
Gradbena dela so v začetni fazi. Pred dnevi smo na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja izvedli uradno zakoličenje celotnega objekta. V času gradnje bomo na našem podjetju izvajali vsa geodetska dela. Po končanih delih sledi še geodetski načrt novega stanja za izdelavo projekta izvedenih del in pridobitev uporabnega dovoljenja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja