15 Jan 2019
torek, 15 januarja, 2019

Izgradnja novega industrijskega nadstreška IP Posočje d.o.o. – geodetske meritve

torek, 15 januarja, 2019

IP Posočje d.o.o. je podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidnih oseb v prostoru Zgornjega Posočja. Povezano je z ustrezno strokovno obravnavo pri integraciji in reintegraciji invalidov v delovno okolje. S kakovostnim in strokovnim pristopom in delom  zaposluje invalide in druge težje zaposlitveno ovirane osebe in jim tako nudi trajne zaposlitve in izboljšanje kakovosti življenja.

V sklopu svoje dejavnosti se ukvarjajo s programom čiščenja, postavljen imajo rastlinjak, kjer so se naučili vzgajati ekološke sadike zelenjave, nudijo razno šivanje, izvajajo zeleni program.  Za različne naročnike, in tudi na klic, urejajo zelene površine v Posočju. Ukvarjajo se z izvajanjem prehoda mladih s posebnimi potrebami na trg dela ter izvajanje zaposlitvene rehabilitacije. V program socialne vključenosti se vključujejo nezaposljive invalidne osebe.

Pred kratkim so za izboljšanje delovnih pogojev začeli z veliko investicijo, izgradnje novega industrijskega nadstreška s sanitarijami za namen rastlinske predelave in izgradnjo rampe. Izvajalec del je podjetje Konec d.o.o. . Poleg geodetskega načrta za potrebe projektiranja smo pred začetkom gradnje izvedli ustrezne geodetske meritve in izvedli zakoličenje objekta.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja