02 Sep 2018
nedelja, 2 septembra, 2018

Ureditev parkirišč pred Šolskim centrom v Tolminu – geodetski načrt

nedelja, 2 septembra, 2018

Preureditev zunanjih površin Šolskega centra  v Tolminu so v zaključni fazi. S to investicijo je Občina Tolmin poleg zunanje ureditve objekta uredilo tudi dosedanji prometni režim pešcev in kolesarjev ter motornega prometa na tem območju. Njen glavni cilj je namreč otrokom zagotoviti varno gibanje na območju ŠC Tolmin. Za izvedbo investicije je v proračunu Občine Tolmin zagotovljenih 280.000 evrov. V okviru tega projekta so na Dijaški ulici pred ŠC uredili 17 parkirnih mest (od tega so 3 za invalide), ki so namenjena dovozu najmlajših in gibalno oviranih otrok v šolo in vrtec, medtem ko sta za zaposlene in druge uporabnike prostorov urejeni parkirišči na (jugo)zahodnem delu objekta, kjer je na zgornjem nivoju 39 parkirnih mest ( od tega 2 za invalide) in na spodnjem nivoju še 23 parkirnih mest. ( vir – investitor Občina Tolmin)

Po končanih delih smo za potrebe izdelave projekta izvedenih del na našem podjetju izdelali ustrezni geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja