AVTOPREVOZ TOLMIN d.o.o. s sedežem v industrijski coni Poljubinj je podjetje z več kot 60-letno tradicijo v mednarodni prevozniški dejavnosti. Njihova osnovna dejavnost je opravljanje prevozov raznovrstnih materialov, v mehanični delavnici podjetja opravljajo servise za vozila znamke IVECO, MAN in MERCEDES-BENZ ter vzdrževalna dela za vse vrste tovornjakov, kombijev in prikolic. Začetki podjetja segajo v leto 1947. Danes v podjetju razpolagajo s 35 modernimi tovornimi vozili in 50 prikolicami. Poleg organizacije prevozov s klasičnimi vozili, omogočamo tudi storitve prevoza zabojnikov, goriv, lesa, razsutega tovora ter nevarnega blaga (ADR). Največ prevozov opravijo na italijanskem trgu, ki je poleg domačega eden najpomembnejših trgov.

Vodstvo v podjetju namerava v prihodnosti na območju podjetja urediti nov vodovodni sistem in ostalo komunalno infrastrukturo. Za potrebe projektiranja zunanje ureditve smo na našem podjetju izdelali geodetski načrt obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja