11 Avg 2018
sobota, 11 avgusta, 2018

Sanacija podpornih zidov in rekonstrukcije ceste Predel – Bovec – geodetski načrt

sobota, 11 avgusta, 2018

V zvezi sanacije regionalne ceste Predel – Bovec se pripravlja projektna dokumentacija PZI. Obravnavano območje sanacije podpornih zidov in rekonstrukcija prometnice se prične v km 11,650, nato cesta poteka po strmem pobočju nad strugo reke Koritnice proti trdnjavi Kluže. Odsek predvidene rekonstrukcije ceste se zaključi pri odcepu za dolino Bavšice pred obnovljeno premostitvijo preko Koritnice v km 12,750.
Za potrebe projektiranja smo na našem podjetju izdelali geodetski načrt obstoječega stanja. V načrtu se je poleg celotne cestne infrastrukture prikazalo razpoke na vozišču, posedke in krpe ter usade in druge pojave nestabilnosti v vplivnem območju prometnice. V območje načrta smo zajeli še hudourniške grape, razširitve ob prometnici in celotni del območja ki lahko vpliva na zasnovo projektne rešitve.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja