06 Feb 2018
torek, 6 februarja, 2018

Nova poslovilna vežica v naselju Srpenica – geodetski načrt

torek, 6 februarja, 2018

Vas Srpenica na Bovškem je dobila novo poslovilno vežico. Prenovljen in povečan objekt bo poslej krajanom ponudil infrastrukturo z dostojnim mestom za poslovitev od pokojnika ter spremljevalne prostore za svojce s kuhinjo, shrambo in toaletne prostore.
Sredstva za gradnjo poslovilne vežice na Srpenici je skoraj v celoti zagotovila Občina Bovec, Krajevna skupnost Srpenica je preko državne tehnične pisarne pridobila tudi nepovratna sredstva. Za izvedbo del je bil z javnim razpisom izbran izvajalec del SGP Zidgrad Idrija d.d., ki je z gradbeni deli v glavnem zaključil. Na našem podjetju smo po končanih delih izdelali geodetski načrt novega stanja, na podlagi katerega se bo izdelal projekt izvedenih del in pridobilo uporabno dovoljenje .

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja