14 Apr 2018
sobota, 14 aprila, 2018

Izgradnja novih parkirišč ob poslovni stavbi KZ Tolmin – geodetski načrt

sobota, 14 aprila, 2018

Kmetijska zadruga Tolmin je bila ustanovljena leta 1992 in pokriva tri severno-primorske občine Tolmin, Kobarid in Bovec, oziroma celo UE Tolmin in še nekaj članov iz Banjške planote iz občine Kanal.

Prvotna dejavnost KZ Tolmin je bila odkup mleka in živine, že takoj naslednje leto pa je odprla Kmetijsko trgovino z namenom oskrbe svojih članov. Sledile so še trgovine z mešanim blagom in odprtje Klavnice, ki je služila kmetom kot usluga za klanje živine ter klanje za prodajo govejega mesa v mesnici. Trgovina je hitro postala ena izmed osnovnih dejavnosti KZ Tolmin, zato se je s tem večalo tudi število njenih zaposlenih. Danes obsega KZ Tolmin kar sedem trgovin, tri mesnice, klavnico, bife, štiri franšizne trgovine, ki so v lasti Mercatorja in proizvodnjo mesnih izdelkov Salamerija Alpija. Prav tako je 100 % lastnica družbe Mlekarna Planika Kobarid.

Pred kratkim so odprli prizidek Marketa in Kmetijske trgovine in obisk strank se je še povečal. Pojavil se je problem pomanjkanjem parkirnih mest za avtomobile. Na severni strani obstoječega poslovnega objekta imajo namen izgraditi večje število parkirnih mest. Za potrebe projektiranja smo na našem podjetju izdelali ustrezni geodetski načrt obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja