Javni zavod za turizem Dolina Soče predstavlja in zastopa turistično ponudbo Bovca, Kobarida, Tolmina in Kanala s širšo okolico. V Tolminskih koritih, katera so najnižja in verjetno najlepša vstopna točka v Triglavskem narodnem parku se izvajajo gradbena dela v sklopu ureditve novega parkirišča za motorna in osebna vozila ter avtobuse. Izvajalec gradbenih del je podjetje Gradbeništvo Aleš Zuza s.p. iz Poljubinja. V času izvajanja gradbenih del na novem parkirišču naše podjetje izvaja vsa potrebna geodetska dela. Investitor projektov, Javni zavod za turizem Doline Soče ima namen za vstop v najbolj oblegano turistično točko v Posočju – Tolminska korita urediti tudi tri vstopne točke in sanirati poškodbe na obstoječih pešpoteh. Izvajalec teh gradbenih del bo podjetje GSN gradbeništvo d.o.o. iz Zatolmina.

Projektantsko podjetje PROELME d.o.o. iz Tolmina je začelo s projektiranjem tudi nove elektro povezave in razsvetlitev do območja tunelov in nevarnih lokacij poti. V primeru, da bodo pridobljena vsa potrebna dovoljenja za izvedbo bodo z deli začeli v kratkem. S tem bo obiskovalcem ogled in dostop do zanimivih točk še bolj varen. Za potrebe izdelave projekta izvedenih del in uporabnega dovoljenja  bomo po končani gradnji izdelali še ustrezni geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja