Glavna dejavnost Invalidskega podjetja Posočje d.o.o. s sedežem v industrijski coni Poljubinj je usposabljanje in zaposlovanje invalidnih oseb v prostoru Zgornjega Posočja. Uresničevanje zaposlovanja pomeni, da mora družba kontinuirano zagotavljati in odpirati primerna delovna mesta, ki so ustrezna za zaposlitev invalidnih oseb. IP Posočje d.o.o. je družba, ki bo v lokalnem in širšem slovenskem prostoru prepoznavna kot družba, ki z kakovostnim in strokovnim pristopom in delom zaposluje invalide in druge težje zaposlitveno ovirane osebe in jim tako nudi trajne zaposlitve in izboljšanje kakovosti življenja.
Vodilni v podjetju so se odločili, da svojo poslovno stavbo razširijo, sanirajo obstoječi skladiščni prostor in s tem pridobijo prepotrebne poslovne prostore ter urediti novo kotlovnico. Za potrebe projektiranja v sklopu pridobitve gradbenega dovoljenja smo na našem podjetju izdelali ustrezni geodetski načrt obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja