09 Apr 2020
četrtek, 9 aprila, 2020

Ekokmetija d.o.o., kmetija v Kneških Ravnah – geodetske meritve

četrtek, 9 aprila, 2020

Kneške Ravne so vas na skoraj osemstotih metrih nadmorske višine na primorski strani Vogla. Slavko Šorli v sodelovanju z zavodom za varstvo kulturne dediščine že mnogo let z žarom obnavlja svojo domačijo pri Francu v Kneških Ravnah in s tem ohranja dediščino svojih inovativnih prednikov. Na strehi kozolca imajo sončno elektrarno, prvo, ki je bila v Sloveniji zgrajena na spomeniško zaščitenem poslopju. V sklopu svoje dejavnosti se poleg ekoloških izdelkov ukvarjajo z živinorejo in predelavo mleka. Hlev in ostala gospodarska poslopja so lično urejena in pred kratkim so preko popotresne obnove postavili tudi novo stanovanjsko stavbo.

Za potrebe izdelave projekta izvedenih del in uporabnega dovoljenja smo na celotnem območju kmetije izdelali geodetski načrt obstoječega stanja. Za vse objekte kateri niso imeli katastrskega vpisa sledi  izdelava ustreznega elaborata za vpis zemljišča pod stavbo in elaborat za vpis stavb v kataster stavb.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja