05 Apr 2020
nedelja, 5 aprila, 2020

Eco Kamp Koren Kobarid – geodetski načrt in vpis stavb v uradne evidence

nedelja, 5 aprila, 2020

Kamp Koren se nahaja na levem bregu Soče nedaleč od naselja Kobarid in se razprostira na površini cca. 3 hektarje. Kamp je srednje velik in sprejme okoli 360 ljudi. Parcele so urejene na dveh večjih platojih, prvi je na območju recepcije in je bolj primeren za avtodomarje in goste s prikolicami, drugi pa je nekoliko višje in je urejen v gozdu. Tam so postavljene tudi lesene apartmajske in glamping lesene hiške in 6 lesenih apartmajskih hiš. Postavljen je tudi nov fitnes center, savne, sejna dvorana in novi sanitarni prostori. V kampu Koren boste našli vso potrebno infrastrukturo, kot so moderne sanitarije, pralnica, oskrbovalna postaja za avtodome, mini trgovina, lokal in otroško igrišče. Pred kratkim so na robu zgornje terase postavili 6 novih bungalovov s terasami.
Za potrebe izdelave projekta izvedenijh del smo na celotnem območju kampa izdelali geodetski načrt obstoječega stanja. Za vse objekte v kampu kateri še niso imeli katastrskega vpisa sledi  izdelava ustreznega elaborata za vpis zemljišča pod stavbo in elaborat za vpis stavb v kataster stavb.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja