Žaga Ohojak, Miloš Ohojak s.p. iz Kobarida, ki leži le dober kilometer iz Kobarida v smeri proti Italiji se v sklopu svoje dejavnosti ukvarjajo s predelavo hlodovine in izdelavo lesnih polizdelkov in izdelkov. V kratkem so v posodobitvi svoje dejavnosti postavili novo kotlovnico, parilnico in sodobno sušilnico lesa.
Za potrebe posodobitve ustreznega gradbenega dovoljenja je naše podjetje izdelalo geodetski načrt za potrebe projektiranja. Po pridobitvi le tega smo pred začetki gradbenih del izdvedli uradno zakoličbo vseh novih objektov. Po končani gradnji smo za potrebe pridobitve uporabnega dovoljenja izdelali še geodetski načrt izvedenih del in vpis vseh stavb v uradne evidence.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja