Na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja in projekta za izvedbo je naše podjetje izvedlo uradno zakoličbo Centra za reševanje in zaščito Kobarid. Investitor projekta je Občina Kobarid, izvajalec gradbenih del je SGP Zidgrad Idrija d.d.

Naveden projekt obsega izgradnjo dvoetažnega objekta (pritličje in nadstropje). Objekt bo v obliki črke L. Na skupno 1.700 kvadratnih metrih bodo združili gasilce, občinsko civilno zaščito, Rdeči križ, Karitas, gorsko reševalno službo in radioamaterje iz Radiokluba Krn Kobarid. Pritličje bo namenjeno garažam in skladiščenju, v zgornjih prostorih bodo bivalni prostori, avla, sejna soba, arhiv, večnamenski prostor, predavalnica in gasilski stolp, pred objektom pa tudi razstavni prostor za starodobno gasilsko vozilo Kadorna.

V času gradnje bo naše podjetje izvajalo vse potrebne geodetske meritve. Po končanih delih sledi še vpis stavbe v uradne evidence ter geodetski načrt izvedenega stanja za potrebe izdelave projekta izvedenih del in pridobitev uporabnega dovoljenja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja