Sotočje pri Tolminu

Geodetski načrt

Sotočje pri Tolminu s svojimi festivali že več kot desetletje privablja pisano množico obiskovalcev z vsega sveta. Živahno bo tudi letos,  ko se bo na tej idilični pokrajini sotočja rek Tolminke in Soče dogajalo marsikaj. Poleg Soča Outdor festival, se bo izvedel Metal Days , Sajeta  in tudi Overjam International Raggae Festival. Sredi julija na Sotočje prihaja nov, tridnevni festival z elektronsko glasbe in uveljavljenimi DJ-ji. V ta namen nameravajo v prihodnosti prireditveni prostor urediti z novo komunalno opremo.

Občina Tolmin je intenzivno pristopila k rešitvi tega problema in naročila projektno nalogu ureditve tega območja z novim vodovodnim omrežjem, kanalizacijo in telekomunikacijskimi napeljavami. Prireditveni prostor bo nedvomno obiskovalcem nudil lepšo in uporabnejšo podobo. Za potrebe projektiranja nove komunalne opreme je naše podjetje izdelalo geodetski načrt celotnega območja prireditvenega prostora in izdelalo ustrezen elaborat geodetske storitve.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja