10 Sep 2023
nedelja, 10 septembra, 2023

Ureditev komunalne opreme na Tolminski grad – geodetske meritve

nedelja, 10 septembra, 2023

Občina Tolmin kot investitor tega projekta namerava do Tolminskega gradu na Kozlovem robu urediti novo komunalno opremo. Iz vzhodne strani Kozlovega roba se bo uredil nov vodovod,kanalizacija, elektrika in telekomunikacijski vod. V nadaljevanju se bo v sklopu projekta obnovil zahodni del grajskih ruševin, v severozahodnem stolpu bo postavljena stalna razstava Tolminskega muzeja. Na mestu nekdanje konjušnice bodo postavili informacijsko točko.
V zvezi izvedbe komunalne opreme bo podjetje SGP Zidgrad Idrija v kratkem pričelo z gradbenimi deli. Naše podjetje je na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja izvedlo uradno zakoličbo celotne trase komunalnih vodov, v času gradnje bomo izvajali vse potrebne geodetske meritve. Po končanih delih sledi še geodetski načrt izvedenih del za potrebe izdelave projekta izvedenih del in pridobitve uporabnega dovoljenja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja