15 Sep 2020
torek, 15 septembra, 2020

Ureditev dostopa do parkirišča » letališče » v Tolminu – geodetski načrt

torek, 15 septembra, 2020

Dostop do parkirišča za poslovnim objektom Trg maršala Tita 7 v Tolminu je zelo ozek in nepregleden. Parkirišče je poleg enournega gratis parkiranja namenjeno plačljivemu parkiranju na modrih conah in omogoča obiskovalcem nemoten dostop do stavbe Občine Tolmin, upravne enote in knjižnice. Zaradi parkirnih mest, ki so v lasti lastnikov poslovnih prostorov poslovne stavbe je na samem dostopu vozišče zelo ozko in s tem je onemogočen dvostranski promet. Varnost pešcev, ki prečkajo vozišče v križišču z Gregorčičevo ulico je posledično zelo ogrožena.

Na Občini Tolmin so se odločili, da ta del dostopa in parkirišče imenovano » letališče » strokovno uredijo. Za potrebe projektiranja obravnavanega območja smo na našem podjetju izdelali ustrezni geodetski načrt obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja