03 Dec 2014
sreda, 3 decembra, 2014

Športno rekreativni center Labrca – geodetski načrt

sreda, 3 decembra, 2014

Samostojni podjetnik Borut Nikolaš s.p. iz Tolmina je ob reki Soči postavil Športni rekreacijski center Labrca. Lokacija je v neokrnjeni naravi in 100 m oddaljena od magistralne ceste TolminBovec (Nova Gorica). Je idealna lokacija za različne vrste dejavnosti in dogodkov. Labrca se nahaja na edinstveni lokaciji v gozdičku ob smaragdni reki Soči, kjer organizirajo različne poslovne in družabne dogodke. V kombinaciji s team building in motivacijskimi programi ali drugimi športnimi aktivnostmi v ponudbi agencije Maya team, vam pripravijo celoten dogodek s pogostitvijo in zabavo. Domačim in tujim gostom, ki obiščejo soško dolino ponujajo raznovrstno gostinsko ponudbo, prostore centra lahko najamejo za zasebne zabave in piknike.
V  gostinski ponudbi se najdejo tradicionalne lokalne jedi, postrvi, pripravljajo sveže solate, različne vrste mesa, s palačinkami pa je poskrbljeno tudi za sladokusce. Na voljo imajo menije za otroke, le-ti imajo prilagojeno količino hrane.  Člani ekipe Maya Team so poskrbijo tudi za naše najmlajše, saj imamo urejeno igrišče za otroke. Vsi skupaj se lahko razgibajo ob igranju odbojke na mivki, badmintona ter vrtenju pedal na pump progi.
Trenutno je v fazi izdelave projekta izvedenih del katerega bosta izdelala arhitektka Nataša Štrukelj iz podjetja Elea iC in Elektroinženiring Uršič iz Tolmina. Naše podjetje je  v ta namen izdelalo detaljni geodetski načrt novega stanja celotne podzemne kabelske kanalizacije dovodnega električnega kablovoda in vodovoda ter lokacije rekreacijskega centra v celoti.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja