21 Maj 2022
sobota, 21 maja, 2022

Sanacija lokalnih cest na območju Cerkljanske – geodetske meritve

sobota, 21 maja, 2022

Gradbeno podjetje SGP Zidgrad iz Idrije na območju Cerkljanske obnavlja več dotrajanih lokalnih cest. Na relaciji Gorenji Novaki – Davča se obnavljajo trije večji odseki cest. Drugi odsek ceste Davča – Novaki v bližini smučišča Črni vrh je v zaključni fazi. Za odsek skozi naselje Gorenji Novaki se zaradi plazovitega terena izvajajo ustrezne geodetske in geološke meritve in v pripravi je ustrezna projektna dokumentacija. Na navedenih odsekih se bodo postavili novi oporni in podporni zidovi, uredili priključki na vozišče in odvodnjavanje meteornih vod ter ustrezno saniralo brežine.
Na območju ceste v Planini pri Cerknem se bo v prihodnosti uredil priključek na lokalno cesto in saniralo večji del vozišča. V pripravi je projektna dokumentacija.
Za vse navedene odseke smo na našem podjetju v času gradnje in za potrebe projektiranja izvajali vse potrebne geodetske meritve in po končanih delih sledi geodetski načrt izvedenega stanja za pripravo uporabnega dovoljenja ter izdelavo projekta izvedenih del.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja