24 Nov 2021
sreda, 24 novembra, 2021

Sanacija ceste skozi naselje Dolenji Novaki – geodetske meritve

sreda, 24 novembra, 2021

Prebivalci Dolenjih Novakov bodo v kratkem le dočakali rekonstrukcijo regionalne ceste katera vodi skozi naselje. Plazoviti teren močno ogroža prevoznost  ceste in stavbe ob vozišču. Investitor projekta je direkcija RS za ceste, izvajalec gradbenih del podjetje SGP Zidgrad d.o.o. iz Idrije. Projekt zavzema rekonstrukcijo ceste in izvedbo novih podpornih zidov, izgradnja pločnika in dveh avtobusnih postajališč.
Naše podjetje je za potrebe projektiranja izvedlo dopolnitev geodetskega načrta obstoječega stanja, sledi uradna zakoličba celotne cestne infrastrukture. V času gradnje bomo na gradbišču izvajali vse potrebne geodetske meritve. Po končanih delih bomo za potrebe izdelave projekta izvedenih del in izdaje uporabnega dovoljenja izdelali še geodetski načrt izvedenih del.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja