ITW Metalflex d.o.o. iz Tolmina je največje podjetje v Posočju, največje po prihodkih in hkrati največje po dobičku in številu zaposlenih. Podjetje je dobavitelj sestavnih delov za vse ključne proizvajalce aparatov bele tehnike po svetu: ACC, Arcelik, Bosch-Siemens, Candy, Electrolux, Fagor Brandt, GE, Gorenje, Haier, Indesit, LG, Samsung, Vestel, Whirlpool itd. Na področju izdelkov za meritev in nadzor nivoja vode v aparatih bele tehnike ima ITW Metalflex vodilen tržni delež v Evropi, poleg tega pa je dosegel še ključen tržni delež na področju zapor vrat za pralne stroje. ITW Metalflex vseskozi intenzivno razvija nove izdelke, saj želi postati eno izmed najbolj inovativnih podjetij na svojemu področju ter še naprej sodelovati kot razvojni dobavitelj ključnih proizvajalcev bele tehnike v svetovnemu okviru.
Vodilni v družbi so se odločili, da spremenijo oziroma uredijo zunanjo podobo podjetja v zvezi ureditev parkirišč, delovnih in prometnih površin. Za potrebe izdelave idejnega projekta zunanje ureditve smo na našem podjetju izdelali geodetski načrt celotnega območja obdelave.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja