13 Maj 2016
petek, 13 maja, 2016

Osnovna Šola Šturje – zakoličba prizidka

petek, 13 maja, 2016

V OŠ Šturje se že od njenega odprtja v letu 2007 soočajo s prostorsko stisko. Šturska šola je bila grajena za 14 oddelkov, vendar se je že kmalu izkazalo, da je prostorov premalo, saj se je število učencev iz šolskega okoliša stalno povečevalo. Zadnja leta vpisujejo po dva oddelka prvošolcev, povečal se je tudi prihod učencev iz podružnice na predmetni stopnji, najštevilčnejše generacije pa šele prihajajo. Šola šteje 370 učencev, od tega jih je na matični šoli dobrih 300. Prostorsko stisko šole bodo reševali z dozidavo šestih učilnic na vzhodu obstoječe stavbe. Insvestitor projekta, Občina Ajdovščina je na podlagi projektne dokumentacije pridobila gradbeno dovoljenje, denar za samo gradnjo pa naj bi zagotovili s proračunom za leto 2016.

Naše podjetje je pred kratkim izvedlo uradno zakoličbo prizidka, po končanih delih pa sledi še geodetski načrt novega stanja za potrebe izdelave projekta izvedenih del, pridobitev ustrezne dokumentacije za tehnični pregled objekta in uporabno dovoljenje.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.


O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja