16 Jul 2020
četrtek, 16 julija, 2020

Novo postajališče za avtodome Skrin – Tolmin, geodetske meritve

četrtek, 16 julija, 2020

Na parceli industrijske cone Dobrave med krajema Most na Soči in Tolmin je družba Skrin d.o.o. iz Tolmina investirala novo sodobno postajališče za avtodome. Postajališče je urejeno v kraju Poljubinj, neposredni bližini glavne ceste Tolmin – Most na Soči. Od centra mesta Tolmin je postajališče oddaljeno 2,5 km. PZA Skrin ima 16 urejenih parkirnih mest opremljenih z elektriko, na voljo je tudi sveža voda, izpust odpadne vode in fekalij. Gostom je na voljo tudi brezplačen wifi. V neposredni bližini postajališča je kolesarska pot ob reki Soči do kraja Most na Soči. Lokacija PZA Skrin je zanimiva zaradi bližine kolesarskih in pohodniških poti ter možnosti drugih adrenalinskih športov.

V času gradnje, katero je izvajalo podjetje GP Posočje d.o.o. iz Tolmina je naše podjetje izvajalo vse potrebne geodetske meritve. Za potrebe izdelave projekta izvedenih del in pridobitve uporabnega dovoljenja smo po končanih delih izdelali še ustrezni geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja