11 Jan 2022
torek, 11 januarja, 2022

Nova multimodalna točka na železniški postaji Most na Soči – geodetske meritve

torek, 11 januarja, 2022

V Sloveniji se vzpostavlja zakonska podlaga za izvajanje javne službe na področju informiranja uporabnikov javnega potniškega prometa v zvezi z multimodalno mobilnostjo. Med uporabniki so posebej izpostavljene varovane kategorije oseb, torej predšolski otroci, šoloobvezni otroci, dijaki, skupine otrok, osebe z otroki, starejše osebe in ostale skupine gibalno oviranih oseb.

Multimodalna točka se postavlja na območjih, ki jih lahko uporabljajo tudi gibalno ovirane osebe. Sem prištevamo javne stavbe, postajališča, toaletne prostore, parkirišča in tudi njihovo opremljenost s pločniki oziroma cestami.

Občina Tolmin, kot investitor tega projekta ima namen postaviti multimodalno točko na območju železniške postaje Most na Soči. Naše podjetje je za potrebe projektiranja izdelalo ustrezni geodetski načrt obstoječega stanja območja obdelave.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja