19 Nov 2020
četrtek, 19 novembra, 2020

Nov poslovni objekt podjetja Mines IB d.o.o. Kobarid v naselju Bovec – geodetske meritve

četrtek, 19 novembra, 2020

Podjetje MINES IB d.o.o. Kobarid se v sklopu svoje dejavnosti ukvarja s proizvodnjo in trženjem majhnih, tehnološko visoko zahtevnih kovinskih izdelkov po načrtih kupcev ali izdelkov, skladnih s standardi, s proizvodnjo in trženjem izdelkov vodovodnega programa ter s prodajo izdelkov za varilno tehniko. Sedež podjetja je v naselju Bovec. Zaradi velikih potreb po poslovnih prostorih so se odločili, da v neposredni bližini poslovnega objekta investirajo v nov skladiščni objekt za shranjevanje svojih izdelkov.
V zvezi pridobitve gradbenega dovoljenja za gradnjo smo na našem podjetju izdelali ustrezni geodetski načrt za potrebe projektiranja, po pridobitvi le tega pa smo pred izgradnjo izvedli še uradno zakoličbo. Izvajalec gradbenih del je podjetje Konec d.o.o. iz Poljubinja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja