Gradbeno podjetje Posočje d.o.o. iz Tolmina je zaključilo gradbena dela na novem poslovnem objektu » Market Brda » na Dobrovem v Goriških Brdih kateri je bil pred kratkim tudi odprt. Investitor projekta je družba Kmetijska zadruga Tolmin z.o.o. Dobrovo. V novem objektu je sodobna trgovina z živili, bar in manjša restavracija, pred objektom pa urejen parkirni prostor.
Na podlagi pridobitve ustreznih gradbenih dovoljenj je naše podjetje izvedlo uradno geodetsko zakoličbo objekta in celotne infrastrukturo. V času gradbenih del smo nad celotnim gradbiščem izvajali geodetski inženiring in kontrolne meritve. Ob zaključku celotnega projekta smo izdelali še geodetski načrt novega stanja in vpis stavbe v kataster stavb.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja