Geodetski načrt je ena od osnovnih podlog za izdelavo lokacijskega načrta in projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. Geodetski načrt je prikaz fizičnih struktur in pojavov na zemeljskem površju v pomanjšanem merilu po kartografskih pravilih. Podrobna vsebina, izdelava in uporaba geodetskega načrta je opredeljena v Pravilniku o geodetskem načrtu.
Vaščani naselja Hudajužna v občini Tolmin so se razveselili nove pridobitve. Skozi naselje je Občina Tolmin, kot investitorka projekta postavila več novih svetilk javne razsvetljave. Do sedaj je bila regionalna cesta Bača pri Modreju – Podbrdo skozi naselje Hudajužna neosvetljena in posledično za vse udeležence v prometu zelo nevarna. Vso potrebno projektno dokumentacijo je pripravil Elektrinženiring Uršič, Aleksander Uršič s.p. iz Tolmina. Naše podjetje je v ta namen v letu 2014 izdelalo geodetski načrt za potrebe projektiranja v skupni dolžini cca.500 metrov. Izvedbena dela so bila pred kratkim končana in za potrebe izdelave projekta izvedenih del smo na našem podjetju izdelali še geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja