14 Maj 2023
nedelja, 14 maja, 2023

Izgradnja nove čistilne naprave v naselju Kneža – geodetske meritve

nedelja, 14 maja, 2023

Gradbeno podjetje Naš dom d.o.o. Idrija je pred kratkim zaključilo izgradnjo nove čistilne naprave v naselju Kneža kapacitete 350 PE za potrebe čiščenja komunalne odpadne vode iz naselja Kneža. Objekt bo deloval kot biološka čistilna naprava. Investitor projekta je Občina Tolmin. V prihodnosti sledi tudi ureditev nove komunalne opreme za celotno vas.
Pred izvedbo del je naše podjetje na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja izvedlo uradno zakoličbo celotne infrastrukture in v času gradnje izvajalo vse potrebne geodetske meritve. Za potrebe izdelave projekta izvedenih del smo po končanih delih izdelali še geodetski načrt novega stanja in elaborat vpisa stavbe v uradne evidence.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja