22 Apr 2017
sobota, 22 aprila, 2017

Gorska hiša Astra MONTANA – evidentiranje stavbe

sobota, 22 aprila, 2017

Astra MONTANA je očarljiva gorska hiša, ki se nahaja na 1077 metrih nadmorske višine, na obrobju Triglavskega narodnega parka. Krasi jo sodobna arhitektura in funkcionalnost z dosledno uporabo trajnostnih in kakovostnih naravnih ekoloških materialov. Pritličje hiše s steklenimi površinami briše prehode notranjosti z zunanjostjo in ob tem ponuja čudovite razglede po pogorju Julijcev od Krna , Razorja pa do Tržaškega zaliva.
Lastnica je potrebovala evidentiranje stavbe v uradne evidence in v ta namen smo izdelali tudi vpis zemljišča pod stavbo in vpis stavbe v kataster stavb. Z ustreznim evidentiranjem bo nepremičnina postala stvarnopravno urejena, kar pomeni, da podatki o nepremičnini v uradnih evidencah ustrezajo dejanskemu stanju. Stvarnopravna urejenost nepremičnin omogoča lažje in varno sklepanje pravnih poslov ter povečuje uporabno vrednost nepremičnin.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja