15 Dec 2015
torek, 15 decembra, 2015

Geodetski načrt, nov prostor za mladino in športno vadbo v naselju Volče

torek, 15 decembra, 2015

V letu 2014 so krajani naselja Volče na športnem igrišču dobili v uporabo tri nove športne površine. Ob obstoječem nogometnem in košarkarskem igrišču so dogradili še balinišče, igrišče z igrali za najmlajše in večnamensko igrišče z umetno travo, primerno tako za mali nogomet kot za igranje tenisa. Gradnja, ki je postopoma potekala zadnjih nekaj let so uspešno zaključili s postavitvijo razsvetljave. Ob športnem igrišču stoji funkcionalen objekt katerega vaščani uporabljajo pri organizaciji raznih športnih in družabnih srečanj. V tem letu se je med vaščani porodila ideja, da obstoječi objekt nadgradijo in pridobijo nove prostore za mladino in športno vadbo.

Geodetski načrt

Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo bo izdelalo podjetje Biro Prostor d.o.o. iz Tolmina. Naše podjetje je v ta namen na celotnem območju športnih površin ter okolice izdelalo ustrezen geodetski načrt obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja