26 Avg 2015
sreda, 26 avgusta, 2015

Geodetski načrt, ADRENALINČEK Eco Plac Podklopca občina Bovec

sreda, 26 avgusta, 2015

Geodetski načrt

Geodetski načrt je ena od osnovnih podlog za izdelavo lokacijskega načrta in projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Adrenalinček je organizacija, ki se ukvarja z razvijanjem aktivnega in ekološkega turizma v Sloveniji in tujini. Njihovim gostom ponujajo edinstvena adrenalinska in naravna doživetja poleti in pozimi v Sloveniji in tujini. Adrenalinčkovi vodniki so izkušeni in ustrezno strokovno usposobljeni. Njihov cilj je  zagotavljati varna adrenalinska doživetja v sproščenem vzdušju.

Poudarjajo in promovirajo pomembnost aktivnega življenja, ohranjanja okolja in človekove povezanosti z naravo. Slovenske turiste želijo obdržati v Sloveniji in jim predstaviti naše naravne lepote.: » Najprej spoznajmo Slovenijo in šele nato svet «! Z inovativnostjo želijo postati konkurenčni na evropskem in svetovnem trgu. Njihov EKO-PLAC se nahaja na večji travnati terasi v bližini zaselka Podklopca ob glavni cesti iz Žage proti Bovcu. Na levi strani ceste se nahaja večje parkirišče in dostop do kampa. Glede varnega vključevanja vozil v promet na glavno cesto, se bo v prihodnosti uredil skupinski priključek z ustrezno opozorilno prometno signalizacijo. V ta namen smo izdelali obsežen geodetski načrt terena katerega bo projektant uporabil za celovito ureditev tega območja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja