15 Jul 2018
nedelja, 15 julija, 2018

Obnova tolminskega stadiona – geodetski inženiring

nedelja, 15 julija, 2018

V tolminskem športnem parku Brajda se je začela obnova dotrajanega atletsko-nogometnega  stadiona, ki je bil zgrajen pred 35 leti. Dela naj bi končali septembra. Naložba je ocenjena na dober milijon evrov in predstavlja največji projekt v letošnjem proračunu Občine Tolmin, Sredstva za izvedbo bodo črpana iz razpisa Fundacije za šport, iz sredstev, ki jih država namenja financiranju občin ter občinskega proračuna. Investicija za Občino Tolmin, Zavod za kulturo, šport in mladino (KŠM) Občine Tolmin ter tolminsko osnovno šolo, gimnazijo in športna društva pomeni dolgoročno rešitev problema neustrezne infrastrukture za izvajanje atletske dejavnosti.

Našemu podjetju Geokonfin d.o.o. je  bil na navedenem projektu dodeljen geodetski inženiring. Pred začetkom del smo izvedli uradno zakoličbo infrastrukture, v času gradnje bomo izvajali kontrolne meritve. Za potrebe izdelave projekta izvedenih del in uporabnega dovoljenja sledi še geodetski načrt novega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja