19 Maj 2014
ponedeljek, 19 maja, 2014

Geodetske meritve, ureditev kolesarske poti Slap ob Idrijci – Dolenja Trebuša

ponedeljek, 19 maja, 2014
Geodetske meritve Geokonfin

Kosmačeva učna pot poteka od naselja Dolenja Trebuša in se nadaljuje po levem bregu reke Idrijice, vse do Mosta na Soči. Pohodnik na tej relaciji spoznava kulturo, zgodovinske spomenike in geografske značilnosti pokrajine. Ob prečkanju potoka Trebuščice pot vodi čez sedlo Prvejk in naprej v dolino reke Idrijce. S sedla je ob lepem vremenu lep razgled po rečno preoblikovani dolini. Pot naj bi bila namenjna tudi kolesarjem, vendar je v odseku spusta do lokalne ceste v smeri Slapa ob Idrijci ozka in nevarna. Občina Tolmin kot investitorka tega projekta ima namen v letošnjem letu ta odsek poti ustrezno varno urediti tudi za kolesarje. Na razpisu je bil izbran ustrezni projektant, da pripravi ustrezno projektno dokumetacijo. Naše podjetje je pred kratkim na omenjenem odseku poti v dolžini cca. 1000m opravilo ustrezne geodetske meritve, katere bodo podlaga za projektiranje.

Geodetske meritve

Geokonfin Geodetske storitve d.o.o. je podjetje, ki izvaja vse z zakonom predpisane postopke s področja geodetske dejavnosti. Geodetska dejavnost so geodetske meritve in opazovanja, kartiranje ter druga dela in postopki, ki so potrebni za evidentiranje podatkov o nepremičninah in prostoru ter za razmejevanje nepremičnin.
Potreben je le en klic in uredimo vam vaše nepremičnine po vaših željah in ob upoštevanju veljavne zakonodaje. Svetujemo vam najboljšo možno rešitev, predvidimo situacijo na terenu, uredimo in izvedemo vse ustrezne postopke. Izdelamo elaborat za evidentiranje nepremičnine kvalitetno in hitro. Na trgu smo znani, kot kvalitetni in zanesljivi ter prilagodljivi izvajalec storitev. Stranke se z veseljem vračajo k nam. To nam je spodbuda za nadaljnje delo.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja