26 Sep 2014
petek, 26 septembra, 2014

Geodetska dela – poslovni objekt Etiketa, tiskarna d.d., Žiri

petek, 26 septembra, 2014

Z dolgoletnimi izkušnjami se podjetje Etiketa, tiskarna d.d. Žiri pri svojem poslovanju dokazuje v tiskarstvu. Njihovi začetki segajo v leto 1960, ko je bila ustanovljena Trakotkalnica. Že več generacij izdelujejo kakovostne proizvode, prizadevajo si za odličnost ter prilagodljivost na trgu in novim naprednim idejam. Podjetje trenutno zaposluje 218 delavcev, sodi med dobro stoječa podjetja v Poljanski dolini. V sklopu širitve delovnega procesa se je vodstvo podjetja odločilo za investicijo izgradnje prizidka k obstoječim proizvodnim prostorom. Investicija celotne gradnje znaša okoli 650.000€. V mesecu septembru 2014 je gradbeno podjetje SGP Zidgrad Idrija začelo z gradbenimi deli. Na podlagi izdanega gradbenega dovoljenja za gradnjo je naše podjetje izvedlo uradno zakoličbo prizidka in vsa dodatna geodetska dela v začetku gradnje.

Zakoličenje stavb in objektov

O zakoličenju objekta se v skladu z geodetskimi predpisi izdela poseben zakoličbeni načrt, ki zagotavlja zakoličbo v skladu s pogoji iz gradbenega dovoljenja.
V podjetju GEOKONFIN geodetske storitve d.o.o. opravljamo vsa geodetska dela, ki so potrebna za pripravo projektne dokumentacije, pridobitev dovoljenj in uvedbo postopka evidentiranja nepremičnin v uradnih evidencah kjer koli v Sloveniji. Za ponudbo ali več informaciji nas pokličite!
[fb_button]
O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja