10 Dec 2020
četrtek, 10 decembra, 2020

Celovita prenova tržnice v Tolminu – geodetski načrt

četrtek, 10 decembra, 2020

V okviru oživljanja starega mestnega jedra v Tolminu je bila zaznana potreba po ureditvi tržnice. Ureditev bi se približala tako potrebam ponudnikov kot tudi potrebam obiskovalcev oz. kupcev. Tržnica je namreč močno dotrajana in na pogled neprivlačna. Predvidena je nabava novih prodajnih kioskov, zagotovila naj bi se minimalna pokritost tržnice, uredila javna razsvetljava in električni priključki do prodajnih kioskov, postavil naj bi se nov tlak in pitnik, uredilo komunalne priključke in postavil dodatni javni prostor.
V okviru priprave projektne dokumentacije na ravni projekta IDZ pa se je izkazala potreba po širši in celostni ureditvi tega prostora. V ta namen smo na našem podjetju pred kratkim izdelali ustrezen geodetski načrt obstoječega stanja, kateri bo podlaga za projektiranje obravnavanega območja.

Podatki: Arhiv Občine Tolmin

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

 

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja