Naročanje geodetskih storitev

Spodbujamo uporabo spletnih storitev in poenostavljamo postopke naročanja geodetskih storitev – vse zato, da prihranimo vaš in naš čas.

Naročilo, povpraševanje po geodetski storitvi:

Po poslanem naročilu vas bomo kontaktirali na željeni datum in uro oziroma najkasneje v 2 delovnih dneh. Za več informacij nas lahko kontaktirate z e-sporočilom ali nas pokličete na telefonsko številko (05) 996 71 13.

CAPTCHA
Please wait...

Splošni pogoji

V postopku izpolnitve spletnega obrazca naročilo storitve na spletnem mestu https://geokonfin.si (v nadaljevanju spletno mesto) moramo od vas pridobiti nekatere vaše osebne podatke. Politika zasebnosti opredeljuje način in metode, ki jih uporabljamo v povezavi z varovanjem ter zbiranjem, uporabo in posredovanjem vaših osebnih podatkov. Ponudnik spletnega mesta bo z vašimi osebnimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki

Osebni podatki, na katere se nanaša ta politika zasebnosti so vsi podatki, s katerimi vas lahko prepoznamo, preko katerih vas lahko kontaktiramo. Ti podatki so ime in priimek, telefonska številka, naslov elektronske pošte, poštni naslov in morebitni drugi povezani osebni podatki. Ponudnik spletnega mesta lahko zbira tudi določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP, prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto. Podatke, ki ste nam jih zaupali, lahko dopolnimo z javno dostopnimi podatki.

Namen zbiranja

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob naročilu storitve na naši strani bomo uporabljali za namene komuniciranja z vami in za posredovanje različnih sporočil, povezanih s poslovanjem. Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam za noben namen, ki ni določen v politiki zasebnosti ali za katerega ne bomo dobili vašega soglasja. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Odgovornost

Vsak uporabnik odgovarja za resničnost in točnost osebnih podatkov, ki nam jih posreduje. Strogo prepovedana je naročanje storitev z uporabo tujega imena ali uporaba osebnih podatkov tretjih oseb.

Spletna stran vsebuje povezave na druge spletne strani, na katerih vsebino in delovanje nima vpliva. Politika zasebnosti teh strani se lahko od naše razlikuje, zato ponudnik spletnega mesta ne odgovarja za njihovo politiko ravnanja z osebnimi podatki.

Spremembe politike zasebnosti

Politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. Ko to storimo, bomo ustrezno spremenili datum zadnje spremembe, prikazan na strani Splošni pogoji poslovanja Geokonfin d.o.o.. O pomembnih spremembah vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na našem spletnem mestu.

Obvestila

Kolikor želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, nam to prosim sporočite na email info@geokonfin.si.


Datum: 10. December 2012 Geokonfin geodetske storitve d.o.o.

V primeru, da s tem formularjem ne morete posredovati vašega povpraševanja, Vas prosimo, da nam to sporočite na e-mail info@geokonfin.si
Pošljite sporočilo podjetju Geokonfin geodetske storitve d.o.o.

CAPTCHA
Opomba: Vsa polja označena z zvezdico (*) so obvezna !
Please wait...