07 Dec 2012
petek, 7 decembra, 2012

Sedem razlogov zakaj izbrati podjetje Geokonfin d.o.o.

petek, 7 decembra, 2012
 1. 1
  NUDIMO VAM POPOLNO INDIVIDUALNO PODPORO
  Strankam vedno resnično prisluhnemo in se v celoti prilagodimo njihovim željam. V ta namen smo vam kadarkoli na voljo, da se naročite za sestanek v naših poslovnih prostorih v Tolminu
 2. 2
  SMO ZAUPANJA VREDNI IN ZANESLJIVI
  Naše storitve uporabljajo podjetja, državne ustanove in posamezniki po celi Sloveniji, ker nam zaupajo. Največ novih strank pridobimo, ker nas priporočajo naši uporabniki geodetskih storitev. Ko imate težavo, smo tu za vas.
 3. 3
  STROKOVNOST
  Eno izmed glavnih načel našega poslovanja je izvajanje storitev na visokem  strokovnem  nivoju. To nam omogoča naš visoko motiviran in strokovno usposobljen kader.  Vsi zaposleni imajo vse zahtevane licence, naša znanja in veščine prenašamo na vas.
 4. 4
  UREJENA CENOVNA POLITIKA
  Cene naših storitev so transparentne. Za vse oblike sodelovanja imamo  na voljo pavšalne cene in cene po veljavnem ceniku Geokonfin d.o.o. Cene spreminjamo samo ob bistvenih spremembah glede na obseg poslovanja naročnika, po dogovoru.
 5. 5
  ODZIVNOST
  Z našo ekipo Vam v najkrajšem možnem času pomagamo z našimi nasveti in znanjem. Brez heca, brez izgovorov. Če je potrebno, delamo tudi čez vikende.
 6. 6
  PRILAGODLJIVOST
  Potrebe naših strank so za nas vedno na prvem mestu, zato smo po dogovoru vedno pripravljeni naše storitve prilagajati vašim potrebam.
 7. 7
  VARNOST
  Pri nas je zagotovljena diskretnost in varovanje osebnih podatkov. Vse informacije, ki izvirajo iz našega poslovnega razmerja obravnavamo strogo zaupno in jih varujemo kot poslovno skrivnost.

Preverite našo ponudbo geodetskih storitev !

O avtorju