04 Dec 2018
torek, 4 decembra, 2018

Gostilna pri Hrastu v Novi Gorici – geodetske meritve

torek, 4 decembra, 2018

Primorcem zelo znana gostilna pri Hrastu se nahaja na Vojkovi ulici v Novi Gorici. V sklopu svoje gostinske dejavnosti se ponaša s prijetnim in preprostem ambientom, obarvan v pastelne jesenske barve. Predano osebje vas v gostilni ne bodo pustili ravnodušne. V njihovi kuhinji želijo vedno ustvariti kaj novega in še tako vsakdanji jedi dodati malenkost, ki jo naredi posebno. Nedvomno se lahko pohvalijo z izvrstno kulinariko.

Objekti v katerih  gostilna posluje še niso imeli katastrskega vpisa zato smo na našem podjetju izdelali ustrezen elaborat za vpis zemljišča pod stavbo in elaborat za vpis stavbe v kataster stavb. Zaradi predvidene širitve svoje dejavnosti smo za potrebe projektiranja izdelali še širši geodetski načrt  obstoječega stanja.

Kontaktirajte nas, veseli bomo vašega telefonskega klica, elektronske pošte, oddanega povpraševanja preko naše spletne strani in prepričani smo, da vam lahko ponudimo hitro in profesionalno geodetsko storitev. Poslujemo na območju celotne Republike Slovenije s povdarkom na širšem področju severne in južne Primorske, notranjski in osrednji Sloveniji.

O avtorju


Direktor GEOKONFIN Geodetske storitve Tolmin, Nova Gorica, Cerkno Odgovorna oseba podjetja